29.10.2014

NAUTISKELUVIIKONLOPPU

No terve mikä viikonloppu takana. Nytkin on jo joku keskiviikko ja tää huomaamatta ohi luiskahtanut alkuviikko on menny totaalisesti sulatellessa. Aiemmista olettamuksista poiketen nyt näyttäisi pahasti siltä, että kesän jälkeen kekkerit ei niinkään hupene, vaan rilluttelumeininki sen kun vaan yltyy. 

Hyi mua, tekosyylista on taas pitkä. Mutta olisko jollain muka oikeesti joku parempi idea tän kollektiivisen kaamosmasennuksen häätämiseen, kuin cava ja maailman parhaat kaverit? Teatraalinen viininmaistelu ja juustopalojen napostelu? Maailmanparannus simpukkakattilan ääressä? Ei mulla ainakaan. :)

No toki se liikunta. Nyt vaan tuntuu siltä, että raudanväännön rinnalle kaipaisi jotain semmosta oikein tekopirteetä ja hypähtelevää vastapainoa. Onneks meidän takapihalle on muuttanut juuri neonvihrein logoin varusteltu "Sali365", jonka ryhmäliikuntatunnit lupaa "piristystä pimeneviin iltoihin". Aion mennä kokeilemaan ja ellen lähde nauraen (joko itselleni tai muille) ulos, etsintä jatkuu.

Eniveis viikonlopun fiilikset näyttivät kutakuinkin seuraavanlaisilta. 
Perjantaina sain mun ihanat naiset meille ja pääsin taas leipomaan ja laittamaan vähän kaikkea pientä. Mulla on semmonen aika vahva emäntävietti, joten kaiken maailman illanistujaiskokoontumisten järkkäily on parasta mitä tiedän. 


Lauantaina kello pärähti aikaisin ilmoittaakseen, että edessä oli yksi vuoden parhaimmista jutuista eli mun paljon hehkuttamat viini, ruoka ja hyvä elämä -messut. Niistä on tullut mulle jo syystraditio vuosien saatossa. Meidän kaveripiiristäkin on parin viime vuoden aikana noussut esiin oikein mallikas porukka pinotin pyörittelijöitä esillelaittajia haastamaan. Eikä tämäkään vuosi ollut poikkeus. Onnetar suosi vielä aimo annoksella viininmaistelulipukkeita ja ruokapuolen maistiaisetkin olivat kohentuneet sitten viime kerran. 


Ilta jatkui Messukeskuksen viinimaistiaisten ja oliivipatojen ääreltä keskustaan, jossa pääsimme istahtamaan rankan nautiskelupäivän päätteeksi kunnon dinnerille. Avot!
Seuraava aihe on varmaan paasto, detox, puhdistuskuuri... anything.

Kivaa keskiviikkoa! <3

Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro mielipiteesi!